Árukereső.hu
Árukereső.hu
Kedvezmény az
első vásárláskor
Gyors választás
3 gombnyomással
Csak
990 Forint postaköltség
Zökkenőmentes
panasztétel
Minden raktáron,
azonnali kiszállítás!

Ananászvágó

5/5
-44 %

A csomag tartalma:

  • 1x ananászvágó

Műszaki adatok:

  • Méretek: magasság: 24 cm, vágó rész átmérője: 8,5 cm, nyél hossza: 10 cm
  • Anyag: rozsdamentes acél/műanyag
  • Szín: ezüst-fekete
  • Alkalmas ananász, dinnye, alma vagy más gyümölcsök vágására 
Elérhetőség: raktáron > 10 db 3 nap múlva nálunk

 

 

Szereti az ananászt vagy a görögdinnyét, de nem szereti felszeletelni őket, mert túl fárasztó és macerás? Ebben az esetben értékelni fogja ezt a konyhai eszközt, amely nagy segítségére lesz! Higgye el, hogy ez az eszköz a konyhája nélkülözhetetlen részévé válik!

Ezzel a segédeszközzel gond nélkül felvághatja az ananászt, a dinnyét vagy az almát anélkül, hogy összekoszolná magát! Csak csatlakoztassa a rozsdamentes acél részt a műanyag részhez, és vágja le az ananász tetejét. Ezután csavarja be az ananász közepébe, mint egy klasszikus dugóhúzót, egészen az aljáig. Ezután a „dugóhúzóval” együtt vegye ki az ananász belsejét.

Nagy előnye, hogy a szerszám végén lévő vágó résznek köszönhetően az ananász máris kerekekre van szeletelve! Miután kivette a gyümölcsből, távolítsa el a műanyag részt, és óvatosan húzza le az ananászt a szerszámról. Az ananászt tálalhatja tányéron, vagy belekeverheti a köröket egy gyümölcssalátába.

Ugyanez vonatkozik a dinnye vagy az alma szeletelésére is. Pillanatok alatt csodálatos gyümölcsös frissítőket vagy nagyszerű alkoholos leveket készíthet barátainak!

Akárhogy is, ez egy csodálatos felüdülés lesz az Ön és látogatói számára! Erőfeszítés nélkül megy majd a munka!

Illusztrációs videó:

 

Termék értékelése

5/5