Árukereső.hu
Árukereső.hu
Kedvezmény az
első vásárláskor
Gyors választás
3 gombnyomással
Csak
990 Forint postaköltség
Zökkenőmentes
panasztétel
Minden raktáron,
azonnali kiszállítás!

Rólunk

Folyamatosan bővülünk és tökéletesítjük szolgáltatásainkat és termékeinket

Egy nagyon változatos termékkínálattal rendelkező webáruház vagyunk, melyet folyamatosan bővítünk, hogy a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítsük. Különböző típusú termékek importjával, kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Számos termék legnagyobb importőre vagyunk Csehországban és Szlovákiában. Több éves tapasztalattal rendelkezünk termékek importálásában.

„Ügyfelünk, a főnökünk” szabály szerint cselekszünk. Ezért keressük a legoptimálisabb utat a minőség és az ár között. Kínálatunkban számos kütyü, kertbe, háztartásba, autóba való segédeszköz stb. található. Tendenciáink arra is irányulnak, hogy minél több újdonságot vigyünk a piacra, és ezzel inspiráljuk vásárlóinkat.

Az egyik legnagyobb ajándék webáruház

Édesanyja születésnapja, ünnepség vagy karácsony közeleg, és az utolsó pillanatban ajándékot keres? Sok embernek manapság nincs ideje az üzleteket járni, hogy megfelelő ajándékot szerezzen. És hányszor nem tudja az ember, hogy mit is szeretne venni!

De ez Önnel a nálunk való online vásárláskor nem történhet meg!  A www.ajandekkozpont.hu webshopunk az egyik legnagyobb ajándék webáruház. Naponta több száz ügyfelet sikerül kiszolgálnunk. A legjobb viszont az, hogy tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Weboldalunkon gyorsan ihletet meríthet, hiszen az áruk nagyon változatosak és több ezer terméket talál raktáron a kínálatból. Ha tudja, hogy kinek keres ajándékot, az áttekinthető kategóriáknak köszönhetően gyorsan haladhat, ha nem, akkor youtube csatornánkon inspirálódhat.

Ajándék mindenkinek

Kínálatunkból különböző háztartási eszközök, gyerekjátékok, kozmetikai eszközök közül válogathat, de akár praktikus dolgokat is találhat autójába vagy kertjébe. Weboldalunkon kategóriák is találhatók, amelyek segítségével kiszűrheti az ajándékokat aszerint, kinek szánja őket, vagy érdeklődési és egyéb igény szerint is szortírozhat. Ez a szűrő segít jobban eligazodni oldalunkon. Akár utazónak, akár focistának, akár lajhárnak keres ajándékot, nálunk megtalálja a megfelelőt! És ha már tényleg nincs ötlete, az általános kategóriák megmentik: nőknek, férfiaknak és gyerekeknek. Ezután biztosan gond nélkül tud majd választani!

Ügyfelünk, a főnökünk     

Üzletünk online működik. Néhány egyszerű lépésben „bedobja” az árut a kosárba és rendel. Mottónk a rendelések gyors feldolgozása. Az árut azonnal postázzuk, és mivel nagyon a vásárló igényeire koncentrálunk, az áruval való elégedetlenség esetén a reklamáció költségét mi álljuk!