Árukereső.hu
Árukereső.hu
Kedvezmény az
első vásárláskor
Gyors választás
3 gombnyomással
Csak
990 Forint postaköltség
Zökkenőmentes
panasztétel
Minden raktáron,
azonnali kiszállítás!

Nanoalátét

4,8/5

Csomagolás tartalma:

  • 1 x nanoalátét

Jellemzők:

  • Az alátét méretei: 7,5 cm x 13,5 cm
  • Szín: fekete
  • Többszöri felhasználás
  • Vízzel lemosható
  • Anyaga: polyuretán
Elérhetőség: raktáron > 10 db 3 nap múlva nálunk

 

 

Ismerkedjen meg a nanoalátéttel –  a pótolhatatlan segítőtárssal!

A nanoalátét egy kivételes alátét kitűnő tulajdonságokkal, melyeknek köszönhetően minden felületen jól tart és ráadásul megtartja a ráhelyezett tárgyakat is. Úgy tűnik, hogy ragasztóval van bekenve, mivel érintésre  ragacsos, de ez nincs így.  Az alátét bármilyen anyaghoz hozzátapad és nagyon jól tart. Az alátét rözgítéséhez nincs szükség sem ragasztóra, sem ragasztószalagra.  

A nanoalátét eltávolítása:

Ha az alátétet el szeretné távolítani, nagyon könnyen megteheti. Nagy előnye, hogy nem hagy foltokat. Eltávolítás után nem is veszi észre, hogy hova is volt felhelyezve.

A nanoalátét kihasználása:

A nanoalátétet legjobban a gépkocsiban használhatja ki különféle tárgyak tárolására mint a mobiltelefon, kulcsok vagy napszemüveg. A tárgyakat biztonságosan megtartja még a mozgalmas vezetés alatt is. Az alátét egyéb helyeken is kihasználható, nem csak a gépkocsiban. Felhelyezheti a hűtőszekrényre -  noteszre és tollra - nem szükséges hozzá semmiféle mágnes.

A nanoalátét karbantartása:

Ha a nanoalátét bepiszkolódik, egyszerűen szappanos vízzel lemoshatja, nem kell félnie, hogy veszít tapadási tulajdonságából, sőt, éppen fordítva – a tapadási tulajdonság megújul, olyan lesz, mint újkorában!

Bemutató videó:

Termék értékelése

4,8/5
Kovåcs
Szuper ❤️