Árukereső.hu
Árukereső.hu
Kedvezmény az
első vásárláskor
Gyors választás
3 gombnyomással
Csak
990 Forint postaköltség
Zökkenőmentes
panasztétel
Minden raktáron,
azonnali kiszállítás!

Szélvédő takaró fagy és napfény ellen

4,8/5

A kiszerelés tartalma:

  • 1x szélvédő takaró

Leírás:

  • Alapanyag: alumínium rétegbevonat
  • A takaró mérete: 145 x 70 cm
  • Szín: szürke
Elérhetőség: raktáron > 10 db 3 nap múlva nálunk

 

 

Nincs többé bejegesedett szélvédő

  • Télen nem fagy be a szélvédő
  • Nyáron megvéd a napsugárzás okozta magas hőmérséklettől
  • Kevés helyet foglal, így az autó felszereléseként mindig kéznél lehet

Minden télen gondot okoz Önnek a befagyott elülső szélvédő? Korábban kell felkelnie, hogy legyen ideje lekaparni autójáról a jeget, és mindezt fagyos kezekkel ha éppen elfelejtett kesztyűt húzni? Nyáron viszont a kibírhatatlanságig felforrósodik az autó utastere? Vajon hogyan lehetne ezen változtatni? Használjon szélvédő takarót, mely megbízható védelmet nyújt fagyos hideg és perzselő hőség esetén egyaránt.

Miután autóját leparkolta, helyezze a takarót szélvédőre oly módon, hogy az erre a célra kialakított oldalsó nyúlványait az ajtónyílásba csukva rögzíti. A takaró ennek köszönhetően még nagyobb szél esetén is szilárdan a helyén marad. Ez a praktikus segédeszköz kis helyet foglal, így szinte bárhol elfér. A szélvédőről eltávolítva csupán fel kell göngyölnie, s a csomagtérben eltárolhatja amíg ismét szüksége nem lesz rá.

Egy behavazott reggelre ébredve a hóval befedett autójáról csupán le kell vennie a szélvédő takarót, s máris indulhat a munkahelyére vagy viheti gyerekeit az iskolába. Nos ettől kellemetlenebb helyzetbe is kerülhet. Így viszont reggel nem kell majd a drága időt hosszadalmas jágvakarással tölteni, és kezeit is megkímélheti a fagytól. Ezért Önnek is megéri használni a szélvédő takarót, amely nyáron is nagyon praktikus, hiszen visszaveri a napsugarakat s így megóvja autója utasterének levegőjét a felforrósodástól.

Szemléltető videó:

Termék értékelése

4,8/5
Eszter